Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
20140929_std_nb

Feyenoord bestraft door KNVB

De KNVB heeft Feyenoord een boete van 10.000 euro opgelegd naar aanleiding van het afsteken van vuurwerk en het uiten van spreekkoren richting de doelman van AZ door toeschouwers van de wedstrijd Feyenoord - AZ in de halve finale van de KNVB beker op donderdag 3 maart jongstleden.

Feyenoord stelt alles in werk de door haar geleden schade en de boete te verhalen op de daders. Eerder is dit soort verhaalacties van Feyenoord op raddraaiers bij soortgelijke overtredingen via onder andere loonbeslag en automatische incasso’s succesvol gebleken.

Dossier wedstrijdbezoek
Feyenoord doet er alles aan om alle supporters zich in en om het stadion thuis en welkom te laten voelen. Enerzijds door zoveel mogelijk service en comfort te bieden, anderzijds door te zorgen voor een veilige omgeving. Daarom gelden er rond wedstrijden van Feyenoord regels. Niet iedereen lijkt bekend met deze regels en de achtergronden ervan. Via het Dossier wedstrijdbezoek op deze website geven we meer informatie en duidelijkheid over deze regels.

Is na het lezen van een hoofdstuk iets niet duidelijk of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Feyenoord via www.feyenoord.nl/service