Fanshop
Fanshop
DSC00279

Feyenoord begint aan laatste trainingsweek

Feyenoord begint vandaag (maandag) aan de laatste trainingsweek van dit seizoen. De selectie meldt zich nog drie keer op het trainingsveld, waarna het seizoen 2017-2018 er voor de bekerwinnaar officieel op zit.

Zowel maandag, dinsdag als woensdag traint Feyenoord op Varkenoord vanaf 11:00 uur, vrij toegankelijk voor publiek. De training van woensdag is niet alleen de laatste van dit seizoen, maar ook de laatste op Varkenoord. Met ingang van komend seizoen verhuist de eerste selectie naar het fonkelnieuwe trainingscomplex 1908, dat momenteel op het voormalige terrein van RVV Hillesluis in aanbouw is.

Een aantal spelers komt eind deze maand nog wel in actie bij de afscheidswedstrijd van Dirk Kuyt op zondag 27 mei. Een team van Feyenoord neemt het die dag op tegen de ‘Vrienden van Dirk’, terwijl ook het Nederlands elftal met een uniek team vol (voormalige) topinternationals op het veld staat.

Wil je ook aanwezig zijn bij de Dirk Kuyt Testimonial? Koop dan je kaarten via de Feyenoord Ticketshop. De opbrengst van de Dirk Kuyt Testimonial komt ten goede aan de Dirk Kuyt Foundation, Feyenoord Foundation en Stichting Support Casper.