basisplaatje_logo_academy

Feyenoord B1 onderuit bij FC Utrecht B1

Feyenoord B1 heeft dinsdagavond een nederlaag geleden op bezoek bij FC Utrecht B1. De ploeg van coach Cor Adriaanse kwam na een halfuur spelen op achterstand (1-0) en slaagde er niet in deze ongedaan te maken.

Feyenoord B1 had het vanaf het begin moeilijk met de weersomstandigheden in Utrecht. De Rotterdammers begonnen met de wind mee. ‘Dat was niet lekker, maar Utrecht had natuurlijk ook met die omstandigheden te maken’, zei Adriaanse.

Na een half uur spelen kwam Feyenoord op achterstand. De rechtsbuiten van FC Utrecht omspeelde drie Rotterdammers, haalde de achterlijn en gaf de bal goed voor, waarna die raak werd geschoten (1-0). ‘Het was niet sterk verdedigd. We hadden elkaar beter moeten coachen’, vond Adriaanse. Voor rust had Feyenoord B1 nog kans op de gelijkmaker. Het schot van Tarik Fagrach ging echter naast.

In de eerste helft won Feyenoord B1 te weinig duels om het initiatief te kunnen nemen. Na de pauze lukte dat iets beter. Daardoor ontstond onder meer een goede kans voor Tahith Chong, maar hij schoot op de paal. ‘We hebben van alles geprobeerd, maar niet veel kansen gehad. Het was te weinig om een goed resultaat te behalen’, besloot Adriaanse.

FC Utrecht B1 – Feyenoord B1 1-0
27’ 1-0

Opstelling Feyenoord B1: Bijlow; Bijl, Hempenius, Knoester, De Sterke; Roffelsen (57’ Sinteur), Smulder, Chong; Fernandes, Fagrach (57’ Vente) en Robertha.