basisplaatje_logo_academy

Feyenoord A2 blijft steken op gelijkspel bij VVV/Helmond Sport

Feyenoord A2 heeft dinsdagavond in de competitiewedstrijd tegen VVV/Helmond Sport A1 genoegen moeten nemen met een punt. De ploeg van trainer Jan Gösgens speelde dominant en had op het eerste kwartier na het beste van het spel, maar kon dat niet omzetten in een overwinning: 2-2.
Rommelige openingsfase

De Rotterdammers begonnen slap aan het duel in Venlo. Al na vier minuten keken de bezoekers tegen een 1-0 achterstand aan. Via spits Rowdy van der Putten maakte Feyenoord A2 snel gelijk (1-1). Binnen een minuut gaf de ploeg van Gösgens echter weer een doelpunt weg. ‘Het eerste kwartier was het rommelig en niet goed van onze kant’, oordeelde Gösgens.

Na het eerste kwartier nam Feyenoord A2 het heft in handen. Dat werd beloond toen Jordy den Hoedt na een halfuur op aangeven van middenvelder Danny van Haaren tekende voor de gelijkmaker (2-2).

Kansen op de overwinning

De tweede helft domineerden de Rotterdammers en werden er veel kansen gecreëerd op de winnende treffer. Erwin Franse kopte echter op de lat, Rowdy van der Putten zag zijn inzet van de lijn gehaald worden en ook schoten van Mo el Hankouri en Omar el Baad troffen geen doel.

‘Als er één ploeg het verdiend had om te winnen waren wij het, maar de bal ging er niet in. Aan de andere kant was zaterdag een gelijkspel verdiend geweest en toen wonnen wij. Dat is voetbal’, besloot Gösgens.

VVV/Helmond Sport A1 – Feyenoord A2 2-2
4’ 1-0
8’ 1-1 Rowdy van der Putten
9’ 2-1
30’ 2-2 Jordy den Hoedt

Opstelling Feyenoord A2: Van der Linden; Proost, Hammouti, Koomen, Absalem; El Baad (71’ Korporaal), El Hankouri, Van Haaren (78’ Pisas); Den Hoedt, Van der Putten en Franse.