Fanshop
Fanshop
Di%20ochtend-23

Feyenoord 2 komend seizoen onder leiding van Makaay en Wouters

Het reserveteam van Feyenoord wordt komend seizoen gecoacht door Roy Makaay en Jan Wouters. Het duo zal niet alleen bij de competitiewedstrijden van Feyenoord 2 op de bank zitten, maar ook tijdens de duels om de Premier League International Cup. Vorig seizoen werden de reserves nog gecoacht door Patrick Lodewijks, die afgelopen zomer naar Everton vertrok. Makaay was destijds assistent van Lodewijks.

Makaay en Wouters combineren hun functie als coach van Feyenoord 2 met hun werkzaamheden bij het eerste elftal. Makaay is spitsentrainer, terwijl Wouters een van de twee assistent-trainers is van hooftrainer Giovanni van Bronckhorst.

Feyenoord 2 speelt komend seizoen, evenals afgelopen jaar, in de reservecompetitie Poule A. Het speelschema van deze competitie, die op maandag 15 augustus begint, vind je hier.

Daarnaast heeft Feyenoord haar reserveteam ingeschreven voor de Premier League International Cup, een toernooi in Engeland waarin de beste reserveteams van Europa het tegen elkaar opnemen. Het speelschema van de Premier League International Cup wordt in een later stadium bekend gemaakt. Alle duels worden afgewerkt in Engeland.