Fanshop
Fanshop
Wedstrijd%20sfeer%20actie-1%20MET%20JUISTE%20TILL%20I%20DIE

Feyenoord – Vitesse uitverkocht

Ook Feyenoords tweede thuiswedstrijd van dit seizoen wordt gespeeld in een uitverkochte Kuip. De laatste kaarten voor de ontmoeting met Vitesse van aanstaande zondag 23 augustus werden dinsdagochtend verkocht. Eerder was ook de seizoensopener tegen FC Utrecht al uitverkocht, evenals de oefenwedstrijden tegen Southampton en Olympiakos.

De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst kan zodoende rekenen op de massale steun van het legioen, in de jacht op de derde overwinning in de competitie. Feyenoord pakte uit de eerste twee duels de volle buit, door te winnen van FC Utrecht en SC Cambuur. Tegenstander Vitesse staat na twee gespeelde wedstrijden op vier punten, door een gelijkspel bij Willem II (1-1) en een zege op Roda JC Kerkrade (3-0).

Viagogo
Via viagogo zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar voor Feyenoord tegen Vitesse. Kun jij als seizoenkaarthouder niet aanwezig zijn bij de kraker tegen Vitesse, bied dan je plaats te koop aan bij viagogo. Op deze manier kun je een compensatie krijgen voor het missen van een wedstrijd waarvoor je wel betaald hebt. Bovendien stel je hiermee andere supporters in staat om alsnog een kaart te kopen. Kijk voor alle informatie op www.viagogo.nl/feyenoord

Seizoenkaart
Supporters die nog niet in het bezit zijn van een seizoenkaart, kunnen deze aanvragen via www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Met een seizoenkaart ben je verzekerd van een plek in De Kuip bij alle thuiswedstrijden van Feyenoord in de competitie, waaronder ook de thuiswedstrijd van zondag tegen Vitesse!

Feyenoord – Vitesse begint aanstaande zondag om 16.45 uur.