Fanshop
Fanshop

Feyenoord – Vitesse uitverkocht

Feyenoord speelt de laatste reguliere thuiswedstrijd van dit seizoen in een uitverkochte Kuip. Nu al zijn er geen kaarten meer beschikbaar voor het duel met Vitesse, dat op zondag 10 mei aanstaande wordt gespeeld.

Voor de ploeg van trainer Fred Rutten is de massale steun van het legioen die dag meer dan welkom, aangezien tegen Vitesse de derde plaats in de competitie definitief veiliggesteld kan worden. De Arnhemmers staan momenteel op de vierde plaats, met vier punten minder dan Feyenoord. De club die als derde eindigt in de Eredivisie, plaatst zich automatisch voor de laatste voorronde van de Europa League. Het duel in de voorlaatste speelronde van de Eredivisie begint die dag om 14.30 uur.

Kun je als seizoenkaarthouder niet bij de laatste wedstrijd in De Kuip van dit seizoen aanwezig zijn, bied dan je plaats te koop aan bij viagogo. Op deze manier kun je een compensatie krijgen voor het missen van een wedstrijd waarvoor je wel betaald hebt. Bovendien stel je hiermee andere supporters in staat om alsnog een kaart te kopen.