Fanshop
Fanshop

Feyenoord – PSV uitverkocht

De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV van zondag 22 maart aanstaande is uitverkocht. Dit weekend al werden de laatste kaarten voor het duel met de Eindhovenaren verkocht. Dat betekent dat de ploeg van trainer Fred Rutten de huidige koploper van de Eredivisie tegemoet zal treden in een afgeladen Kuip en daarbij kan rekenen op de massale steun van het legioen.

Gezien de recente onderlinge ontmoetingen kan Feyenoord de kraker tegen PSV met vertrouwen tegemoet zien. Feyenoord is namelijk in eigen huis al sinds 2009 ongeslagen tegen de Brabantse topclub. De laatste vier onderlinge confrontaties in De Kuip leverden telkens een Rotterdamse overwinning op.

De formatie van Rutten kan tegen PSV niet alleen de sterke reeks van de afgelopen jaren een vervolg geven, maar ook revanche nemen voor de nederlaag eerder dit seizoen. In Eindhoven ging Feyenoord half december met 4-3 onderuit tegen de koploper, terwijl het winnende doelpunt in blessuretijd viel.

Kun je als seizoenkaarthouder niet bij de wedstrijd aanwezig zijn, bied dan je plaats te koop aan bij viagogo. Op deze manier kun je een compensatie krijgen voor het missen van een wedstrijd waarvoor je wel betaald hebt. Bovendien stel je hiermee andere supporters in staat om alsnog een kaart te kopen.

Feyenoord – PSV begint op zondag 22 maart om 14.30 uur.