Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord – VVV-Venlo definitief gestaakt

De competitiewedstrijd Feyenoord – VVV-Venlo is zondagmiddag gestaakt. Dit vanwege het uitvallen van de stadionlampen.

Het duel Feyenoord – VVV-Venlo was amper een minuut oud toen de stadionlampen plots uitvielen. Arbiter Bas Nijhuis legde het spel stil toen de bal uit het spel was en wachtte aanvankelijk nog met de spelers op het veld op een oplossing. Na enkele minuten staakte hij het duel en dirigeerde hij beide teams naar de kleedkamers. In de regiekamer werd ondertussen door medewerkers van het stadion gezocht naar de oorzaak van de storing. Dit lukte niet, waarna de wedstrijd definitief werd gestaakt.

Directeur Stadion Feijenoord Jan van Merwijk: ‘Dit is de grootste nachtmerrie voor elke stadiondirecteur, maar het is vooral erg vervelend voor alle mensen die vandaag naar De Kuip gekomen zijn. Het is heel teleurstellend dat we het probleem niet snel genoeg hebben kunnen oplossen.’ Van Merwijk benadrukt dat het gaat om een lokaal probleem binnen het stadion. ‘Het heeft in elk geval niks te maken met externe stroomtoevoer, achterstallig onderhoud of hoofdpartner Qurrent.’

Feyenoord kan momenteel nog geen antwoord geven op logische vragen over bijvoorbeeld het overspelen of uitspelen van de wedstrijd, een nieuwe speeldatum, geldigheid van gekochte kaarten en het eventueel annuleren van gekochte kaarten. Zodra hier meer over bekend is, zal dit uiteraard via de officiële clubkanalen worden gecommuniceerd. Maandag is er overleg tussen de clubs en de KNVB.