Fanshop
Fanshop
fanshop%20centrum-1

Feestelijke opening nieuwe Feyenoord Fanshop

Feyenoord is een clubwinkel rijker in hartje Rotterdam. De nieuwe Fanshop, gevestigd aan het Binnenwegplein in het centrum van de stad, werd zondagochtend onder grote belangstelling van supporters officieel geopend door doelman Warner Hahn en oud-speler en oer-Feyenoorder Jan Boskamp.

Nieuwe thuistenue
Dat zich ruim voor 9:00 uur al vele Feyenoorders verzameld hadden voor de ingang van het pand naast de Mediamarkt, was niet los te zien van de lancering van het nieuwe thuistenue. Het klassieke rood-witte tricot van adidas voor het seizoen 2016-2017 ging in de nieuwe clubwinkel voor het eerst in de verkoop en vond direct na de officiële opening gretig aftrek bij het legioen.

Trots
Feyenoords nieuwe Fanshop is ruim 210 vierkante meter groot en ziet er van binnen uiterst fraai en stijlvol uit, met onder meer het clublogo groot aan de muur. ‘We mogen trots zijn op een clubwinkel als deze’, zegt Alex van Mook, manager Merchandising bij Feyenoord. ‘Ik ben heel blij dat we naast onze fraaie vestigingen bij De Kuip en op het Centraal Station nu ook in hartje Rotterdam beschikken over een Feyenoord-waardige winkel op een toplocatie. Mooi om te zien dat de belangstelling voor de officiële opening en het nieuwe thuistenue zo groot was onder onze supporters.’

Boekpresentatie
De Fanshop aan het Binnenwegplein was zondagochtend ook decor van de presentatie van het nieuwe boek ‘BOSKAMP – Leven met Feyenoord’, geschreven door André van Kats. Veel supporters maakten van de mogelijkheid gebruik een exemplaar te laten signeren door de hoofdpersoon zelf. Ook nam de populaire Boskamp uitgebreid de tijd om met wie dat maar wilde op de foto te gaan.

Vier vestigingen
Met de opening van het onderkomen aan het Binnenwegplein komt het aantal vestigingen van de Feyenoord Fanshop weer op vier. Behalve de twee winkels bij De Kuip (onder het Topsportcentrum Rotterdam en in het Marathongebouw) beschikt de club ook over een Fanshop op Rotterdam Centraal. Voor het online bestellen van clubartikelen, waaronder het thuis- en uittenue 2016-2017 kunnen supporters terecht op www.feyenoordfanshop.nl