Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
foto9

Feestelijke afsluiting van Talenttrainingen

De Najaarsmodule van de Talenttrainingen van Feyenoord Soccer Schools is zondagochtend op Varkenoord op feestelijke wijze afgesloten. Na de laatste training, afgewerkt in circuitvorm, kregen alle kinderen in de kantine van Varkenoord een persoonlijk certificaat uit handen van Stanley Brard, Hoofd Jeugdopleiding Feyenoord Academy.

Zo’n tachtig kinderen begonnen omstreeks half 10 onder stormachtige omstandigheden  aan de tiende en laatste Talenttraining van 2012. De training bestond uit een circuit, waarin alle facetten die de afgelopen negen weken zijn behandeld samen kwamen. Uiteindelijk werden er tien winnaars gekozen, die allemaal een leuk prijsje mee naar huis kregen.

Na afloop van de training kregen alle deelnemers een hapje en een drankje, waarna Ben Wijnstekers het woord nam en alle kinderen bedankte voor hun goede inzet, de ouders voor hun positieve support en de trainers voor hun professionele aanpak en begeleiding. De oud-aanvoerder van Feyenoord 1 en tevens één van de hoofdtrainers van Feyenoord Soccer Schools blikt tevreden terug op de afgelopen trainingsessies. ‘Ik denk dat we met de gehele organisatie een heel goede trainingsmodule hebben neergezet. Vanaf de eerste training is het geweldig gegaan. Dat Leen Boer en Leon Buitenhuis van de  Feyenoord Academy erbij zijn gekomen, geeft mij veel voldoening. Zo konden we deze module ook écht op de Feyenoord-manier gaan trainen. Dat is heel belangrijk voor de basis die wij als trainers de kinderen willen meegeven.’

In februari 2013 gaat er een nieuwe serie trainingen van Feyenoord Soccer Schools van start. Belangstellenden kunnen contact opnemen via [email protected] voor meer informatie.