Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Februari: speelschema competitie en beker

Na een bomvolle januarimaand gaat het speelschema van Feyenoord in volle vaart door. Het team van Advocaat speelt in februari vier competitiewedstrijd en een bekerduel.

De eerste wedstrijd is direct ver van huis. Feyenoord reist aanstaande zondag af naar het hoge noorden voor de wedstrijd tegen FC Groningen (aftrap 14:30 uur). Het duel tussen de huidige nummer vier en zes van de Eredivisie eindigde eerder dit seizoen in een 2-0 overwinning voor Feyenoord.

Revanche in het bekertoernooi
Een aantal dagen na het duel in Groningen kan Feyenoord zich alweer opmaken voor de volgende verre uitwedstrijd. Sc Heerenveen is namelijk op donderdag 11 februari de tegenstander in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. Feyenoord zal erop gebrand zijn om door te bekeren. Niet alleen vanwege de mogelijke halve finale-plek, maar ook als revanche voor het verloren Eredivisie-duel tegen de Friezen: 3-0.

Wedstrijden op zondag
Na 11 februari speelt Feyenoord de rest van de maand geen doordeweekse wedstrijden meer. Het team kan zich dan volledig focussen op de duels Willem II-thuis (14 februari), FC Twente-uit (21 februari) en AZ-uit (28 februari). Alle duels worden uiteraard live uitgezonden op ESPN. Op de website en app van ESPN vind je het uitzendschema en op welk net de wedstrijden van Feyenoord worden uitgezonden.