Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Februari: Eredivisietopper, kwartfinale beker en een keer thuis

Feyenoord trapte de maand februari afgelopen zaterdag af met een thuiszege op FC Emmen (3-0). Verder staan er deze maand nog vier wedstrijden op het programma.

Eerst wacht het team van Dick Advocaat een serie van drie uitwedstrijden in acht dagen. Die reeks begint komende zondag, in Alkmaar tegen AZ. De topper tussen de nummer twee en drie van de Eredivisie begint om 14:30 uur. Ook het daaropvolgende competitieduel is op vreemde bodem: op zondag 16 februari (16:45 uur) bij PEC Zwolle.

Midweeks reist Feyenoord ook nog naar Heerenveen. Een ‘tussendoortje’ is dat zeker niet, want in het Abe Lenstra Stadion kan de ploeg zich plaatsen voor de halve finales van de KNVB Beker. Het kwartfinaleduel op donderdag 13 februari begint om 20:45 uur.

Steun Feyenoord in De Kuip
Feyenoord sluit de maand af waar het begon: in eigen stadion. Op 22 februari is Fortuna Sittard de tegenstander en je kan er nog bij zijn! Kaarten voor deze zaterdagavond in De Kuip bestel je hier. Ook voor de daaropvolgende thuiswedstrijden in de tweede seizoenshelft kan je al kaarten bestellen (uitgezonderd de Klassieker). Bekijk hier het programma en verzeker jezelf van een plek in het stadion!