Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
DSC05094

FC Bivri op bezoek bij ouderen

Een kopje koffie in de middag is natuurlijk al een genot op zich. Maar met een lekkere zelfgemaakte cupcake erbij kun je gerust spreken van een overheerlijke traktatie!

Daar heeft het team FC Bivri uit IJsselmonde voor gezorgd. De ouderen van het verzorgingshuis Humanitas op de Schinnenbaan wisten niet wat hen overkwam toen zij bezoek kregen van een heel team, gekleed in hun groene Feyenoord Street League tenue. De jongens van FC Bivri namen uitgebreid tijd voor een praatje en hadden met zelfgemaakte cupcakes een overheerlijke lekkernij over voor de senioren, die na te zijn bekomen van hun verbazing dankbaar reageerden. Zo wist een oudere mevrouw te vertellen dat ze in geen tijden zoveel kinderen op bezoek had gekregen. ‘Ik vind het heel leuk dat jullie zijn gekomen en ik zal zeker genieten van het lekkere gebakje’.

Ook het team van FC Bivri sprak van een leuke middag.’Ik vind het heel leuk om langs te gaan bij de ouderen, omdat ze zelf niet zo vaak naar buiten kunnen’, vertelde de tienjarige Jamie. Het hele team kon blij zijn, want hiermee verdienden ze 10 punten voor het Geen Woorden Maar Daden klassement! Als gevolg hiervan blijven ze op de 2e plaats in de competitie. Maar daar komt wellicht snel verandering in, want de ideeën voor de komende buurtbijdrage staan al op papier!

Ook jij kan met je team 10 punten verdienen door een buurtbijdrage te leveren. Hoe? Door je aan te melden via het formulier op de site! Wij keuren het goed, jouw team voert het uit en schrijft een verslag voor op jullie teamsite. Daarna krijgen jullie 10 punten toegekend! Dus laat de ideeën maar komen.  Het belooft een spannende competitie te worden!