Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_8713

Succesvolle introductie FBC-zeepkist tijdens Netwerklunch

De kop is eraf: de eerste Netwerklunch van de Feyenoord Business Club in het nieuwe seizoen is een feit. Ruim vijftig leden trokken dinsdag 13 oktober naar brasserie De Kuip Eten en Drinken in het Maasgebouw om samen van een lunch te genieten en elkaar beter te leren kennen.

Zeepkist

Nadat eerder het netwerkseizoen van de Feyenoord Business Club was geopend met een ontbijt was het dinsdag tijd voor de eerste lunch van het seizoen. In een prettige sfeer werd er niet alleen genoten van een heerlijke middagmaaltijd, maar werd ook de FBC-zeepkist in gebruik genomen. Hierop konden de FBC-leden plaatsnemen om in korte tijd hun bedrijf te promoten aan de andere aanwezigen.

Er werd gretig gebruikt gemaakt van die mogelijkheid, want maar liefst negen leden waagden de stap om - volgens de oud-Hollandse VOC-manier - hun onderneming onder de aandacht te brengen. De zeepkist wordt getekend door de selectiespelers van Feyenoord en aan het einde van het netwerkseizoen wordt de kist verloot onder de deelnemers. 

Netwerkborrel

Om de netwerkmogelijkheden binnen de Feyenoord Business Club te vergroten, biedt Feyenoord de FBC-leden elke maand de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Dit vindt plaats op de eerste dinsdag van de maand via een ontbijt, lunch of borrel. De eerste FBC Netwerklunch van het seizoen vond eenmalig plaats op de tweede dinsdag van de maand, in verband met de Business Borrel met Giovanni van Bronckhorst op maandag 5 oktober.

Op 3 november staat er een nieuw netwerkevenement op het programma. Dan wordt er vanaf 16:00 uur in brasserie De Kuip Eten en Drinken een borrel georganiseerd. Kijk hier voor de hele agenda van de Feyenoord Business Club en meld u meteen aan