Fanshop
Fanshop
boottocht%20fbc

FBC warmt op voor return tegen Besiktas

Circa veertig leden van de Feyenoord Business Club (FBC) zijn met de selectie van Feyenoord meegereisd naar Istanboel, om de verrichtingen van de ploeg op de voet te volgen en het elftal te steunen tijdens de uitwedstrijd tegen Besiktas in de derde voorronde va de Champions League. In de aanloop naar dit duel stond er voor de Business Club een nadere kennismaking met Istanboel op het programma via een boottocht over de Bosporus, de rivier die dwars door de stad loopt.

Voor de FBC was dit een ideale gelegenheid om de stad waarin Feyenoord woensdagavond tegen Besiktas speelt van een andere kant te leren kennen. Aan boord van de Semiramis I voeren dertig Business Club-leden onder meer onder de twee immense bruggen door, die het Europese deel van Istanboel verbinden met het Aziatische gedeelte.

‘Dit is een heel mooie manier om deze stad beter te leren kennen’, vertelde Willem Starink, Divisional Managing Director van Feyenoords nieuwe reispartner ATPI, die de reis naar Istanboel heeft georganiseerd. ‘We reizen met een heel aangenaam gezelschap. Voor ons is dit tot dusver een heel geslaagde trip naar Istanboel, maar die zou pas helemaal compleet zijn als Feyenoord met 0-2 van Besiktas wint.’

‘Het is mooi om te zien dat de leden die mee zijn veel met elkaar optrekken’, vertelde Wessel Boot, sales manager van Feyenoord en een van de begeleiders van de FBC in Istanboel. ‘Wij hebben geprobeerd om in aanloop naar de wedstrijd tegen Besiktas  een aantrekkelijk programma samen te stellen voor onze Business Club. Gezien de reacties die we tot nu toe horen zijn we daarin geslaagd.’

De leden van de Feyenoord Business Club bezoeken woensdagavond gezamenlijk de wedstrijd van Feyenoord tegen Besiktas, die om 19.30 uur Nederlandse tijd begint.