Fanshop
Fanshop
fbc-exc-2

FBC schenkt tablets aan Daniel den Hoed Stichting

De business clubs van Feyenoord en Excelsior hebben zondagochtend vier tabletcomputers overhandigd aan de Daniel den Hoed Stichting. Deze werden in ontvangst genomen door voorzitter Coen Schimmelpenninck van der Oije. Met de overhandiging dragen de business clubs van Feyenoord en Excelsior hun steentje bij aan de aftrap van het jubileumjaar van de Daniel den Hoed Stichting. Het jubileumjaar gaat zondagmiddag officieel van start met de benefietwedstrijd tussen Feyenoord en Excelsior.

De tabletcomputers stonden al langer op het wensenlijstje van de Daniel den Hoed Stichting. Ze zullen gebruikt worden door patiënten die vanwege een operatie aan hun keel tijdelijk niet kunnen of mogen praten. Via een speciaal programma op de tablet kunnen zij in dat geval communiceren met andere mensen.

De tabletcomputers zijn betaald met de opbrengst van een wedstrijd tussen de business clubs van Feyenoord en Excelsior, die zondagochtend werd gespeeld op Woudestein. Dit duel eindigde in een 3-2 overwinning voor de Feyenoord Business Club. Naast leden van beide business clubs, speelde bij beide ploegen ook een professor uit het Erasmus MC mee.