Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_4857

FBC-leden genieten van documentaire tijdens Netwerkborrel

Bitterballen, verschillende netwerkrondes en een sneak preview van de documentaire De Geboorte van het Legioen. Dat waren de ingrediënten van de succesvolle Netwerkborrel die een vijftigtal leden van de Feyenoord Business Club op dinsdag 10 mei bijwoonden.

Netwerken
Zoals een aantal vertrouwde gasten al van ons gewend is, kon men onder het genot van een bitterbal netwerken in verschillende netwerkrondes. Uiteraard maakte een aantal leden ook gebruik van de mogelijkheid om zijn of haar bedrijf te presenteren vanaf de FBC-zeepkist. Waarbij ze op de oud Hollandse manier hun bedrijf aan de man mochten brengen.

Concrete Business
Ook dit keer werd weer bewezen dat tijdens de netwerkevenementen van de FBC concreet zaken wordt gedaan. Dat ervoer ook de relatie die namens Star Group aanwezig was. ‘In het begin dacht ik: daar komt toch nooit werk uit, maar uiteindelijk hebben we er toch een mooie klant aan overgehouden’, zo liet hij tevreden weten.

De Geboorte van het Legioen
Tussen de netwerkrondes door werd als kort intermezzo gekeken naar de sneak preview van de documentaire “De Geboorte van het Legioen”. Deze documentaire over de duizenden supporters die Feyenoord in 1963 achterna reisden naar Lissabon, wordt op zondag 15 mei 2016 (22:05 uur) uitgezonden op NPO1. Daarnaast genoten de aanwezigen van de aftermovie van het afgelopen bekertoernooi. In deze video kwamen alle hoogtepunten, inclusief de huldiging op de Coolsingel, nog een keer voorbij, wat tot vele vrolijke gezichten leidde.

Netwerkontbijt
Om de netwerkmogelijkheden binnen de Feyenoord Business Club te vergroten, biedt Feyenoord de FBC-leden elke maand de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Dit vindt plaats op de eerste dinsdag van de maand via een ontbijt, lunch of borrel. Het volgende netwerkevenement staat gepland op dinsdag 7 juni. Dan wordt er vanaf 8:00 uur in de Boardroom een ontbijt georganiseerd. Kijk hier voor de hele agenda van de Feyenoord Business Club en meld u meteen aan