Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
FBC%20kampioensfeest-37

Leden van de Feyenoord Business Club sluiten geweldig seizoen af met FBC Kampioensfeest

Een kampioenschap moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Dat is precies wat de Feyenoord Business Club afgelopen vrijdag op de speciaal georganiseerde feestavond heeft gedaan. Onder aanvoering van Commercieel Directeur Mark Koevermans werd door ruim 600 FBC-leden (hoogste opkomst ooit!) het glas geheven op de landstitel van Feyenoord. Het is dan ook geen verrassing te noemen dat iedereen in opperbeste stemming genoot van de feestelijke sfeer in de Business Lounge.

Een culinair programma voor zowel vlees- als visliefhebbers en diverse muzikale optredens van DJ Jill, het Feestteam en Timeless LIVE Band maakten het FBC Kampioensfeest uiterst vermakelijk, maar de unieke mogelijkheid om met de kampioensschaal op de foto te gaan droeg er natuurlijk aan bij dat het ook een onvergetelijke avond werd. "Ook voor onze zakelijke partners is de schaal hét bewijs dat het echt gebeurd is. Je ziet enorme trots," vertelt Mark Koevermans. "Het is een week van allemaal positieve emoties. Er heerst een gevoel van voldoening dat we dit met elkaar hebben bereikt en je voelt die saamhorigheid ook bij de Business Club. Dat is écht Feyenoord."

Gedurende een groot deel van de avond stonden mensen in de rij om zich te laten vastleggen naast de felbegeerde schaal met gouden letters. "Natuurlijk ben ik met de kampioensschaal op de foto geweest. Als echte Rotterdammer ben ik behoorlijk met de club begaan. Ik vind het prachtig om hier bij te zijn," zegt Ruud Ton van Cegelec Fire Solutions. Maurice Ruberg (Piguillet) kan zijn woorden alleen maar beamen. "Wie wil dit nu niet? Het is geweldig dat Feyenoord zo’n feestavond organiseert. Het maakt mij een heel gelukkig lid van de Business Club."

Bekijk onderstaande video en de foto's in de gallerij om een impressie te krijgen van het FBC Kampioensfeest.

Tot volgend seizoen!