Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Hardcard-UCL-Nieuwsbericht

Fase 3 kaartverkoop Champions League gestart

Bijna 26.000 seizoenkaarthouders hebben tijdens de eerste twee fases van de kaartverkoop een passe-partout gekocht voor de drie thuiswedstrijden van Feyenoord in de groepsfase van de Champions League. Dit hebben zij gedaan tijdens de zogeheten ‘blinde verkoop’, waarbij een passe-partout kan worden aangeschaft zonder dat de tegenstanders en speeldata nog bekend zijn.

Fase 3
Vandaag (dinsdag) om 9:00 uur is fase 3 van de kaartverkoop gestart. Tijdens deze fase kunnen alle seizoenkaarthouders die nog geen passe-partout hebben aangeschaft dit alsnog doen. Zij kunnen nu bijvoorbeeld ook een passe-partout kopen voor een niet-teruggekochte plaats van een andere seizoenkaarthouder. Fase 3 loopt tot en met woensdag 23 augustus 23:59 uur.

Vervolg kaartverkoop
Op donderdag 24 augustus 2017 vindt de loting voor de groepsfase plaats. In de dagen na de loting zal meer informatie bekend worden gemaakt over het vervolg van de kaartverkoop en de daarmee samenhangende prijzen. Na de loting wordt eveneens meer bekend over een eventuele kaartverkoop voor leden van Het Legioen en Junioren van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes.

Hardcard
Seizoenkaarthouders die vóór de loting een passe-partout aanschaffen, ontvangen deze in de vorm van een hardcard, die begin september zal worden opgestuurd. Supporters die na de loting (donderdag 24 augustus) een passe-partout kopen, zijn niet per definitie verzekerd van een hardcard, omdat deze mogelijk niet binnen dat tijdsbestek kunnen worden geleverd. Bovendien is het voor seizoenkaarthouders de laatste kans om met korting een passe-partout te kopen. Na de loting zullen de prijzen worden verhoogd.

Meer informatie
Een uitgebreid overzicht van de verschillende kaartverkoopfases en de prijzen vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopucl. De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop.