Fanshop
Fanshop
O9Partnertoernooi1

F-pupillen genieten in De Kuip tijdens Academy Partnertoernooi

De Kuip was afgelopen zondag het domein van tientallen talentvolle F-pupillen. Tijdens het derde Academy Partnertoernooi namen de hoogste F-teams van Feyenoords Academy Partners het tegen elkaar op. Ook Feyenoord Onder 9 nam in twee teams deel aan het toernooi en één van die ploegen kwam als winnaar uit de strijd.

Voor de deelnemende spelers was het een unieke kans om in het stadion te voetballen waar Feyenoord 1 zich een week eerder tot kampioen van de Eredivisie kroonde.

Tussen de wedstrijden door hadden de spelertjes de kans om een rondleiding door De Kuip te volgen, waarbij onder meer een bezoek werd gebracht aan het Feyenoord Museum.

De finale van het toernooi ging tussen Feyenoord en BVV Barendrecht. De winnaars van Feyenoord Onder 9 kregen uit handen van Maup Martens de wisseltrofee overhandigd.

Verder werden er individuele prijzen uitgereikt voor beste keeper (Dylan de Weerd van Spijkenisse), beste speler (Joep van der Arends van VVIJ) en topscorer (Kelvin Neijenhuis van Feyenoord).

Feyenoord werkt in totaal samen met twaalf Academy Partners, een select aantal topamateurverenigingen in met name Zuid-Holland die net als Feyenoord de persoonlijke ontwikkeling van jong voetbaltalent centraal hebben staan.