Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
kUIPMO

Extra wedstrijdkaart Feyenoord-Ajax - UITVERKOCHT

De competitie is op volle stoom en Feyenoord staat stevig aan kop. Waar de selectie van Giovanni van Bronckhorst leeft van wedstrijd tot wedstrijd kijken wij alvast vooruit naar de eerstvolgende thuiswedstrijd op 23 oktober. Dan speelt Feyenoord om 14:30 uur op het gras van De Kuip tegen Ajax.

Uw aandeelhouderkaart is geldig voor de wedstrijd tegen Ajax en daarnaast bieden we u graag de gelegenheid om aanstaande vrijdag 30 september vanaf 09:00 uur met voorrang een extra wedstrijdkaart voor deze wedstrijd bij te kopen (één per aandeelhouderkaart). Zaterdag 1 oktober start de verkoop aan leden van Het Legioen. Wilt u verzekerd zijn van een extra wedstrijdkaart, dan raden we u aan deze direct vrijdag te kopen.

Inloggen ‘Mijn account’
Om de extra wedstrijdkaart te kopen voor Feyenoord – Ajax op 23 oktober logt u in opwww.feyenoord.nl/inloggen met het Feyenoord-account dat is gekoppeld aan uw aandeelhouderskaart. Dat betekent dat u inlogt met:

E-mailadres: a.malefason@wxs.nl 
Wachtwoord: 172704916 

Kaarten kopen
Als u bent ingelogd is de wedstrijd zichtbaar onder het tabblad ‘Thuiswedstrijd’. Vervolgens koopt u de wedstrijdkaart via de button ‘Tickets’ achter de wedstrijd. Tijdens de bestelling kunt u de keuze maken om de wedstrijdkaarten als e-tickets te ontvangen of de wedstrijdkaarten door ons naar het opgegeven afleveradres te laten sturen.

Tot slot
Ondervindt u problemen bij het inloggen of bij het kopen van de wedstrijdkaart? Neem dan contact op met Feyenoord Service & Tickets (0900-1908 € 0,45 p/g) of www.feyenoord.nl/service. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur.

We hopen dat u er bij bent om Feyenoord aan te moedigen!