Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
FunRun_nieuwsbericht

Extra startbewijzen beschikbaar voor FunRun

Er worden extra startbewijzen beschikbaar gesteld voor de Feyenoord Foundation FunRun, het hardloopevenement dat op woensdag 24 mei 2017 plaatsvindt in en rondom De Kuip. Vanwege de populariteit van de 5 kilometer Run – ruim een maand voor het evenement waren alle startbewijzen al uitverkocht – heeft de organisatie besloten om voor deze afstand een tweede startgolf te creëren.

Met de Feyenoord Foundation FunRun wordt geld opgehaald voor twee goede doelen: het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. Tijdens dit evenement loop je langs, door en in het mooiste stadion van Nederland: De Kuip. Zo kom je op unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor iedereen: jong én oud, getrainde én beginnende lopers. 

Aan de eerste editie van de Feyenoord Foundation FunRun deden vorig jaar drieduizend hardlopers mee. Dit jaar is er plaats voor vierduizend deelnemers. Naast de 5 kilometer gaat ook de verkoop van startbewijzen voor de 10 kilometer Run en de FamilieRun erg hard. Meer informatie over de afstanden en het parcours vind je op www.feyenoord.nl/funrun.

Inschrijven
Wil jij hardlopen door De Kuip en tegelijkertijd het goede doel steunen? Wacht dan niet te lang met inschrijven. Mensen die zich uiterlijk donderdag 20 april inschrijven, ontvangen een startnummer met hun naam erop! Schrijf je hier in.

Het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis steunt met de opbrengst van de FunRun de onderzoeken naar hartritmestoornissen bij kinderen.