Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Extra maatregelen van kracht vanwege coronavirus

Ook bij Feyenoord worden met ingang van vandaag (zondag) extra maatregelen genomen vanwege het coronavirus. De club volgt de lijn van het kabinet en verlengt de periode van verregaande maatregelen tot 6 april.

RKC Waalwijk – Feyenoord afgelast
Vanwege het verlengen van deze periode wordt ook RKC Waalwijk – Feyenoord (zondag 5 april) niet gespeeld.

Trainingscomplex gesloten
De KNVB heeft daarnaast in lijn met de extra maatregelen van de overheid de clubs geadviseerd de trainingsaccommodaties te sluiten. Het gevolg is dat de eerste selectie tot 6 april niet meer samenkomt op 1908.

Varkenoord en De Kuip dicht
Feyenoord Academy – en daarmee Varkenoord – is tot 6 april volledig gesloten. De Kuip is gesloten voor grootschalige bijeenkomsten. Daarnaast worden er geen rondleidingen meer georganiseerd en is ook het Feyenoord Museum gesloten.

Update 18 maart: Fanshops gesloten, online shoppen mogelijk
Met ingang van donderdag (19 maart 2020) zijn de vijf fysieke Feyenoord Fanshops tijdelijk gesloten. Het is helaas niet meer mogelijk de gezondheid en veiligheid van onze klanten en werknemers te garanderen en dit heeft onze hoogste prioriteit. Het is uiteraard nog wel mogelijk om 24 uur per dag clubartikelen te bestellen in de webshop. Bezoek de online Fanshop en profiteer tijdelijk van gratis verzending bij bestelling vanaf € 50!

Feyenoord beseft dat de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. De club houdt deze nauwgezet in de gaten. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, wordt hierover gecommuniceerd via de officiële clubkanalen.