Fanshop
Fanshop
standaard_affiche_website-FEYHEE

Extra kaarten voor Feyenoord – sc Heerenveen

Feyenoord heeft extra kaarten ter beschikking gekregen voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen (woensdag 13 december om 20:45 uur). Het gaat om ruim 350 kaarten voor vak FF, die vanaf morgen (vrijdag) om 9:00 uur in de verkoop gaan.

Het thuisduel met sc Heerenveen was sinds half september uitverkocht. Wil je toch naar deze avondwedstrijd in De Kuip? Probeer dan vrijdagochtend vanaf 9:00 uur kaarten te kopen via www.feyenoord.nl/ticketshop. Per supporter kunnen vier kaarten worden gekocht.

Feyenoord Wedstrijdpakket
Voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen zijn ook nog wedstrijdpakketten verkrijgbaar. Een Feyenoord Wedstrijdpakket bestaat, naast een kaart voor een wedstrijd naar keuze, ook uit een wedstrijdrondleiding voorafgaand aan het duel inclusief bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum, twee consumptiemunten en een Feyenoord-tas met onder andere een Feyenoord-sjaal en een Feyenoord Magazine. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

Feyenoord Ticket Exchange
Ben je als seizoenkaarthouder niet in de gelegenheid om Feyenoord – sc Heerenveen te bezoeken? Bied dan je kaart te koop aan via Feyenoord Ticket Exchange. Op deze manier krijgen niet-seizoenkaarthouders de kans alsnog een kaart te kopen voor deze wedstrijd. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op www.feyenoord.nl/TicketExchange