Extra kaarten voor Feyenoord – Manchester City

Feyenoord krijgt extra kaarten ter beschikking voor de thuiswedstrijd tegen Manchester City in de Champions League. Omdat de UEFA niet alle voor hen beschikbare kaarten heeft afgenomen voor het duel op woensdag 13 september aanstaande, kan Feyenoord zo’n 750 kaarten in de verkoop doen voor supporters.

Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren
De extra kaarten voor Feyenoord – Manchester City gaan vanaf woensdag 6 september om 18:00 uur in de verkoop voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren van Juniorclub Kameraadjes. Supporters die al in het bezit zijn van een passe-partout kunnen één kaart bijkopen. Voor supporters zonder passe-partout geldt dat ze twee kaarten per persoon kunnen kopen.

Inloggegevens
De kaarten voor Feyenoord – Manchester City zijn online vanaf bovengenoemd moment te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop, met de inloggegevens die in een eerder stadium al persoonlijk per e-mail zijn verstuurd. Alle informatie over de kaartverkoop, zoals beschikbare vakken en prijzen, vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×