Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
feytwe_website

Extra kaarten voor Feyenoord - FC Twente

Feyenoord krijgt voor de al uitverkochte wedstrijd tegen FC Twente extra kaarten ter beschikking. Omdat de club uit Enschede niet alle beschikbare kaarten voor het bezoekersvak afneemt, gaan ruim 350 kaarten voor Vak FF in de verkoop. Het duel met FC Twente is de eerste wedstrijd van de competitie en wordt gespeeld op zondag 13 augustus (aanvang 14:30 uur).

De extra kaarten voor Feyenoord – FC Twente gaan vanaf zaterdag 5 augustus (morgen) om 9:00 uur in de verkoop via de online Ticketshop van Feyenoord. Per supporter kunnen maximaal twee kaarten worden gekocht. Je hebt geen clubkaart nodig om kaarten te kopen.

Feyenoord Wedstrijdpakket
Voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente zijn ook nog wedstrijdpakketten verkrijgbaar. Een Feyenoord Wedstrijdpakket bestaat, naast een kaart voor een wedstrijd naar keuze, ook uit een wedstrijdrondleiding voorafgaand aan het duel inclusief bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum, twee consumptiemunten en een Feyenoord-tas met onder andere een Feyenoord-sjaal en een Feyenoord Magazine. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.