Fanshop
Fanshop
Feyenoord-Vitesse-045

Extra kaarten Feyenoord – FC Twente verkocht

De extra kaarten voor Feyenoord – FC Twente, die zaterdagochtend om 9:00 uur in de verkoop gingen, zijn al weer verkocht. Dat betekent dat het team van trainer Giovanni van Bronckhorst bij de start van de Eredivisie kan rekenen op een volle Kuip.

De thuiswedstrijd tegen FC Twente was in een eerder stadium al uitverkocht. Omdat de club uit Enschede niet alle beschikbare kaarten afnam, kwamen ruim 350 kaarten vrij voor vak FF. Het duel met FC Twente wordt gespeeld op zondag 13 augustus om 14:30 uur.

Feyenoord Wedstrijdpakket
Voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente zijn nog wel wedstrijdpakketten verkrijgbaar. Een Feyenoord Wedstrijdpakket bestaat, naast een kaart voor een wedstrijd naar keuze, ook uit een wedstrijdrondleiding voorafgaand aan het duel inclusief bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum, twee consumptiemunten en een Feyenoord-tas met onder andere een Feyenoord-sjaal en een Feyenoord Magazine. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

Thuiswedstrijden eerste seizoenshelft
Heb je geen kaart kunnen bemachtigen voor Feyenoord – FC Twente? Voor de meeste thuiswedstrijden in de eerste seizoenshelft zijn nog wel kaarten verkrijgbaar. De kaartverkoop voor alle thuiswedstrijden van Feyenoord verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop.