Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Extra kaarten beschikbaar voor Feyenoord – Sevilla

Sevilla FC heeft besloten geen kaarten af te nemen voor haar eigen supporters, voor de Europa League-wedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip op donderdag 27 november aanstaande. Dat meldt de Spaanse club op haar officiële website. Als gevolg daarvan komt er die avond extra capaciteit beschikbaar voor Feyenoord-supporters.

Na de 2-0 overwinning op HNK Rijeka van vorige week gaat het hard met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Sevilla. Het duel met de Spanjaarden is voor de ploeg van trainer Fred Rutten van cruciaal belang in de strijd om overwintering in de Europa League. Feyenoord hoopt daarom op de massale steun van haar trouwe legioen.

In tegenstelling tot de eerdere thuisduels met Standard Luik en HNK Rijeka geldt er voor de ontmoeting met Sevilla een vrije verkoop. Dit betekent dat er geen clubkaart nodig is om kaarten te kopen voor dit duel, dat dus voor alle supporters toegankelijk is. Feyenoord heeft hiervoor toestemming gekregen van de lokale autoriteiten.

Kaarten voor Feyenoord – Sevilla in Groep G van de Europa League zijn verkrijgbaar vanaf 29,50 euro via TicketBox en Internet. Steun jij de formatie van Fred Rutten in de jacht op Europese overwintering? Ga dan naar www.feyenoord.nl/ticketshop om direct kaarten te bestellen en verzeker jezelf van een plek in De Kuip.

Feyenoord – Sevilla FC begint donderdag 27 november om 19.00 uur.