Fanshop
Fanshop
Website-Bekerfinale-740x493

Extra kaarten beschikbaar voor bekerfinale

Feyenoord krijgt voor de bekerfinale op zondag 22 april aanstaande extra kaarten ter beschikking voor supporters. Deze komen beschikbaar omdat diverse rechthebbende partijen afzagen van hun recht op toegangskaarten, waarna in overleg met alle partijen besloten is deze aan Feyenoord te geven.

De extra kaarten worden als eerste aangeboden aan de seizoenkaarthouders die na de loting op de wachtlijst terecht zijn gekomen. De kaarten worden gelijk verdeeld over de verschillende groepen supporters, die zich alleen of met anderen hadden ingeschreven om in aanmerking te komen voor een kaart.

Persoonlijke informatie per mail op vrijdag 13 april
Na woensdag 11 april aanstaande, als de verkoopperiode voor ingelote seizoenkaarthouders voorbij is, wordt duidelijk hoeveel kaarten exact beschikbaar komen voor supporters op de wachtlijst. De seizoenkaarthouders voor wie de extra kaarten ter beschikking komen, worden hierover op vrijdag 13 april persoonlijk per e-mail geïnformeerd.

Een deel van deze seizoenkaarthouders ontvangt het bericht dat zij gegarandeerd een kaart kunnen kopen, vanaf zaterdag 14 april om 9:00 uur. Het andere deel krijgt bericht dat zij geen garantie hebben op een kaart, maar wel de mogelijkheid krijgen er een proberen te kopen op maandag 16 april vanaf 18:00 uur. Alle gedetailleerde informatie hierover staat in de e-mail die de betreffende seizoenkaarthouders ontvangen en wordt ook toegevoegd op www.feyenoord.nl/bekerfinale.