Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
topkoklunch

Exclusieve Topkoklunch in De Kuip

Ook dit seizoen wordt er een Topkoklunch bereid in De Kuip. FBC-lid Mario Ridder, van 2-sterren restaurant De Zwethheul in Schipluiden, komt zijn kookkunsten vertonen. Mario bundelt zijn krachten met Carlo Midiri, de beste patissier van Nederland. De heren zullen een exclusieve lunch bereiden voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord – AZ op zondag 10 november aanstaande. Dit belooft een echt culinair hoogstandje te worden. Bovendien is de Topkoklunch een ideale gelegenheid om in een bijzondere setting met relaties te lunchen en daarna te genieten van de wedstrijd.

De Topkoklunch begint om 13.00 uur. U wordt ontvangen met een glas Cava en drie amuses, bereid door chef-kok Mario Ridder, die vervolgens ook het voor- en hoofdgerecht zal verzorgen. Patissier Carlo Midiri neemt het dessert voor zijn rekening. Na de lunch ontvangt u een leuk souvenir en is er een fotomoment met de chef-kok.

De prijs voor de lunch bedraagt € 134,- excl.BTW voor gasten die reeds in het bezit zijn van zakelijke wedstrijdkaarten voor de wedstrijd Feyenoord - AZ.* Wanneer u nog niet in het bezit bent van zakelijke wedstrijdkaarten kunt u voor € 249,- excl. BTW deelnemen aan de lunch inclusief een zitplaats op de Business Seats en toegang tot de Business Lounge.

Het aantal plaatsen voor deze unieke lunch is beperkt, dus reageer snel. Klik hier om direct te reserveren.  

Bekijk hier een terugblik op de Topkoklunch van vorig seizoen. 

* Deze prijs geldt ook voor relaties met zakelijke wedstrijdkaarten die normaliter geen toegang tot het Maasgebouw hebben (vak KK, Shipping Club en vak A).