Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Van%20Zandvlietzaal

Evenement uitgelicht: 'Olympiazijde sprak Stedin het meest aan'

Van beurs tot borrel, van personeelsfeest tot vergadering en van congres tot clinic; iedere week vinden er diverse soorten evenementen plaats in De Kuip Congres- en Evenementencentrum. Regelmatig lichten we er een evenement uit. Dit keer: de eindejaarsbijeenkomst van Stedin op 16 december 2014.

De eindejaarsbijeenkomst van Stedin vond dit jaar niet alleen plaats in De Kuip vanwege het samenwerkingsverband tussen beide partijen, maar ook vanwege de sfeer. ‘We vinden De Kuip een prachtige locatie met mooie ruime zalen. Een fijne bijkomstigheid is de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Wanneer er 125 medewerkers naar zo’n evenement komen, is bereikbaarheid wel een pre', vertelt Basti van der Ende namens de netbeheerder. 

Uitstraling
Voordat de eindejaarsbijeenkomst plaatsvond, moest er een keuze gemaakt worden uit de zalen. De keuze van Stedin viel op de Van Zandvliet zaal aan de monumentale Olympiazijde: ‘Alle zalen hebben een goede uitstraling, maar de Olympiazijde sprak ons het meeste aan. Het oude gedeelte vinden wij het mooist.’

De invulling van het evenement, met onder andere een rondleiding door het stadion en een dinerbuffet, bleek achteraf een goede keuze. ‘Niet alleen wij als organisatie waren tevreden, ook onze medewerkers vonden het ontzettend leuk in De Kuip. Onze complimenten gaan uit naar de begeleiders van de rondleiding en de rest van het personeel in De Kuip, zij hebben ons een leuke dag bezorgd.’

Benieuwd naar de ervaringen van andere evenementorganisatoren? Bekijk hier onze referenties

Wilt u ook een evenement organiseren in De Kuip Congres- en Evenementencentrum? We hebben hier al onze mogelijkheden voor u op een rij gezet.