Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
PF1

Evenement uitgelicht: ‘Leukste personeelsfeest ooit’ voor het CVD

Van beurs tot borrel, van personeelsfeest tot vergadering en van congres tot clinic; iedere week vinden er diverse soorten evenementen plaats in De Kuip Congres- & Evenementencentrum. Regelmatig lichten we er een evenement uit. Deze keer: het personeelsfeest van het Centrum Voor Dienstverlening van donderdag 3 april.
Als grote maatschappelijke dienstverlenende organisatie die in het hart van de Rotterdamse samenleving staat, zocht het Centrum Voor Dienstverlening (CVD) voor haar personeelsfeest naar een locatie die past bij deze idealen. De organisatie kwam uit bij De Kuip Congres- en Evenementencentrum, dat door Roos Breevaart van de afdeling Communicatie en Voorlichting wordt omschreven als “een ruim opgezette locatie met een echte Rotterdamse identiteit, die past bij ons als organisatie”. ‘Bovendien was het thema binnen het CVD het afgelopen jaar sport en bewegen, dus dat sloot mooi op elkaar aan’, zegt ze. 
 
Van de 550 medewerkers waren er uiteindelijk meer dan 300 aanwezig op de tweede etage van het Maasgebouw. Van hen was het merendeel wél, maar een klein gedeelte minder blij met de Feyenoord-omgeving waarin ze waren ontvangen. ‘Maar dat zeiden ze vooral met een knipoog. Het vormde geen obstakel; iedereen was sportief en de aangeboden rondleidingen werden als erg leuk ervaren, omdat er overal in het stadion een kijkje kon worden genomen.’ 
Ook konden de medewerkers bij Mr. Greenscreen met elkaar op de foto voor diverse Feyenoord-achtergronden. Het personeelsfeest bestond daarnaast uit onder andere uit een toespraak en een dinerbuffet, waarna de medewerkers zich begaven richting dansvloer, waar een DJ met saxofonist zorgden voor de muzikale invulling. 
 
Het CVD kijkt tevreden terug op de avond: ‘De samenwerking was prima. Er was aandacht voor diversiteit en in de keuken werden aanpassingen gedaan voor bijvoorbeeld veganisten en mensen die een glutenvrij menu hadden besteld. Dat werd zeer gewaardeerd door onze medewerkers. Geen vraag was te veel en op alles werd snel en daadkrachtig ingesprongen. We hebben van veel medewerkers een e-mail ontvangen met een bedankje voor het geslaagde feest. De algemene teneur is dat ze niet eerder zo’n leuk feest hebben gehad bij het CVD, dus daar zijn we erg blij mee!’ 
 
Benieuwd naar de ervaringen van andere evenementenorganisatoren met De Kuip Congres- & Evenementencentrum? Bekijk hier onze referenties.
 
Wilt u ook een evenement organiseren met De Kuip als locatie. We hebben hier onze mogelijkheden helder voor u op een rij gezet.