Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Chique%20Events%2022%20maart%20Ladies%20on%20Tour%20025

Evenement uitgelicht: Ladies on Tour keert terug naar De Kuip

Van beurs tot borrel, van personeelsfeest tot vergadering en van congres tot clinic; iedere week vinden er diverse soorten evenementen plaats in De Kuip Congres- & Evenementencentrum. Regelmatig lichten we er een evenement uit. Deze keer: Ladies on Tour op vrijdag 28 maart.
Vorig jaar trok de eerste editie van Ladies on Tour een kleine duizend vrouwen naar De Kuip. Een meer dan geslaagde avond dus; en dat was voor organisator Chique Events reden om dit jaar terug te keren naar Rotterdam-Zuid. Op vrijdag 28 maart zal er in De Kuip van alles te vinden zijn voor vrouwen: tassen, schoenen, sieraden, kleding, beauty en lifestyle. Daarnaast zijn er optredens van de populaire stylist Roy Donders en Popstars-winnaar Wesley Klein. Een modeshow en een sensuele strip-act zorgen voor nog wat extra spektakel, terwijl er ook nog eens een scooter, Guess-horloge, kledingbonnen en vele andere mooie prijzen te winnen zijn.   
 
Volgens Pascal Immers van Chique Events was de match tussen Ladies on Tour en De Kuip een uitstekende. ‘We kijken met heel veel plezier terug op de eerste editie. Het was hartstikke druk en de locatie paste perfect bij het evenement. De grote zalen van het congres- en evenementencentrum zijn ideaal om de vele kraampjes naast elkaar uit te stallen. Daarnaast heeft De Kuip een ambiance waarin de dames zich goed voelen. Reden te meer dus om ook voor de tweede editie van Ladies on Tour neer te strijken in De Kuip.’   
 
Er zijn nog kaarten te verkrijgen voor het evenement dat om 20.00 uur begint en duurt tot 01.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 17,50. De verkoopadressen zijn www.principessfashion.nl, alle vestigingen van Primera, de Feyenoord Supportersvereniging en [email protected].
 
De volledige evenementenagenda van De Kuip Congres- en Evenementencentrum vind je hier.