Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Europa League keert donderdag terug in Rotterdam

Feyenoord maakt zich op voor de eerste Europese thuiswedstrijd van dit seizoen. De Europa League keert donderdagavond terug in De Kuip, waar het team van trainer Dick Advocaat het opneemt tegen Wolfsberger AC (aanvang 18:55 uur).

Met een speelronde achter de rug is de situatie in groep K vrijwel volledig in evenwicht. Feyenoord keerde na de 0-0 tegen Dinamo Zagreb met een punt terug uit Kroatië, terwijl ook de andere wedstrijd in de poule een gelijkspel opleverde. In Oostenrijk eindigde de ontmoeting tussen Wolfsberger AC en CSKA Moskou in 1-1.

Ter voorbereiding op de tweede Europa League-wedstrijd van dit seizoen werkt Feyenoord woensdag de laatste training af. Aansluitend is er een persconferentie in De Kuip, die vanaf 14:15 uur live te volgen is op Feyenoords YouTube-kanaal.

Op jacht naar de eerste drie punten in Europa moet het team van Advocaat het doen zonder de steun van het legioen. De Kuip blijft donderdagavond leeg, wat uiteraard alles te maken heeft met de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Wolfsberger AC wordt live uitgezonden op zowel RTL7 als FOX Sports 1.