Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Esporters

eSporter Jaey Daalhuisen stapt over naar FC Utrecht

Feyenoord neemt per direct afscheid van eSporter Jaey Daalhuisen. JaeyD vervolgt zijn loopbaan bij FC Utrecht en gaat zich daar, naast het spelen van FIFA, ook op andere zaken rondom eSports concentreren. Feyenoord gaat de komende tijd op zoek naar een goede vervanger voor Jaey Daalhuisen. 

Jaey was sinds oktober 2017 aan Feyenoord verbonden en heeft mooie momenten gekend. Zo heeft hij in zijn eerste jaar zowel de edivisie op de PlayStation 4 als op de Xbox gespeeld en ging hij er in zijn eerste seizoen bijna met de schaal vandoor. Daarnaast heeft hij namens Feyenoord verschillende internationale grote toernooien gespeeld.

Helaas was het afgelopen seizoen niet het seizoen van Jaey. Zijn prestaties op gebied van FIFA vielen enigszins tegen. Na dat seizoen heeft hij besloten om op verdere afstand van De Kuip te gaan wonen. Mede door deze verhuizing was het voor Jaey lastig om naar De Kuip te reizen en zich daar in te zetten voor dit groeiende domein.

JaeyD: ‘Het was een eer’
‘De afgelopen twee seizoen waren geweldig,’ blikt Jaey terug. ‘Ik heb het altijd als een enorme eer ervaren om het Feyenoord-shirt te mogen dragen. Ik kijk dan ook met veel plezier terug op de afgelopen twee seizoenen, maar het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Graag wil ik iedereen, zowel de supporters als de club Feyenoord, bedanken voor de support in de edivisie en internationale toernooien. Het was een eer!’

Feyenoord wil Jaey bedanken voor zijn inzet tijdens de afgelopen twee jaar. Naast zijn FIFA-kunsten heeft hij zich ook op maatschappelijk vlak altijd ingezet. Zo heeft hij een rol gespeeld bij de Feyenoord eAcademy en heeft Jaey de volgers van Feyenoord eSports continu van tips voorzien. Dit alles met als doel de volgers te laten zien dat dit groeiende domein meer is dan alleen gamen.

Volg @e_feyenoord
Volg het eSports-account van Feyenoord op Instagram om niets te missen over de ontwikkelingen op dit gebied.