Fanshop
Fanshop
AS3I1478

El Ahmadi sluit aan op zonnig Varkenoord

Karim El Ahmadi heeft de training hervat bij Feyenoord. De middenvelder sloot donderdagochtend aan op trainingscomplex Varkenoord, waar de selectie verder toewerkte naar het uitduel met FC Twente (zondag 14:30 uur).

El Ahmadi miste de volledige maand januari vanwege de Afrika Cup, waar hij met zijn land Marokko aan deelnam. Afgelopen weekend verloor Marokko in de kwartfinales van Egypte, waarop El Ahmadi dinsdag terugkeerde in Nederland.

De terugkeer van El Ahmadi, die de volledige training afwerkte, werd gadegeslagen door enkele tientallen toeschouwers, die de training konden bekijken onder aangename omstandigheden. Zeker tijdens de afsluitende partijspellen brak de zon door op Varkenoord, waardoor de temperatuur steeg richting tien graden.

Al voor de partijtjes hadden de Feyenoorders zich flink in het zweet gewerkt. Trainer Giovanni van Bronckhorst had voor zijn spelers een pittige afwerkoefening uitgedacht, waarbij ze pas tot afronden kwamen nadat ze enkele sprints en slaloms hadden uitgevoerd. Vervolgens werd verhuisd naar het andere veld voor een positiespel en het partijspel, waarna de spelers iets na twaalf uur van het veld stapten.  

Eljero Elia ontbrak donderdag nog op het trainingsveld. De buitenspeler werkte net als woensdag een binnenprogramma af. 

 

Wat denk jij, zouden @terencekongolo94 en @stevenberghuis blij zijn met de terugkeer van @kea_8?  #training #Feyenoord

Een foto die is geplaatst door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op