Fanshop
Fanshop
Feyenoord-FC%20Twente-16

El Ahmadi in voorselectie Marokko

Karim El Ahmadi behoort tot de voorlopige selectie van het Marokkaans elftal, dat eind deze maand bij elkaar komt om twee interlands te spelen. De 31-jarige middenvelder maakt kans om definitief geselecteerd te worden voor de oefenwedstrijd tegen Albanië (31 augustus) en de kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup tegen Sao Tomé en Principe (4 september).

Het duel met Sao Tomé en Principe is voor de Marokkanen de laatste wedstrijd in de kwalificatiepoule voor de Afrika Cup. Het land heeft zich al geplaatst voor dit eindtoernooi, dat in januari 2017 in Gabon gehouden wordt. 

El Ahmadi is niet de enige Feyenoorder die mag hopen op een uitverkiezing voor zijn land. Nicolai Jørgensen en Simon Gustafson behoren tot de voorselectie van respectievelijk het Deense nationale team en Jong Zweden. Renato Tapia maakt deel uit van de definitieve selectie van Peru, dat twee WK-kwalificatiewedstrijden afwerkt. De voorselectie van het Nederlands elftal voor interlands tegen Griekenland en Zweden is nog niet bekendgemaakt.