Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Karim%20El%20Ahmadi%20vbs%20PSV

El Ahmadi: ‘Altijd lekker om tegen topteams te spelen’

Karim El Ahmadi kan niet wachten tot het zondagmiddag 14:30 uur is. De 32-jarige middenvelder kijkt enorm uit naar de topper tegen PSV, waarvan hij er al veel speelde in zijn carrière. ‘Het is altijd lekker om tegen dat soort topteams te spelen. Je neemt het op tegen de beste spelers en kunt zien waar je staat. We moeten zondag laten zien dat we niks onder doen voor PSV,’ zegt El Ahmadi gesprek met Feyenoord TV.

Feyenoord koestert een voorsprong van acht punten op de Eindhovenaren. Volgens El Ahmadi betekent dat echter niet dat Feyenoord genoegen neemt met een gelijkspel. ‘Toen we thuis tegen Ajax speelden, zeiden mensen ook dat we op een gelijkspel moesten spelen, maar ook toen gingen we vol voor de winst. Dat is niet gelukt, maar we waren wel de betere ploeg en hadden de betere kansen. Hopelijk is dat zondag weer het geval en pakken we dan wél drie punten.’

Bekijk het volledige interview met Karim El Ahmadi, waarin hij onder meer terugkijkt op drie voor hem bijzondere duels met PSV, hieronder in de videospeler.