Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
3-training-18-5

Eerste training onder Van Bronckhorst op Varkenoord

Giovanni van Bronckhorst heeft maandagochtend zijn eerste training als hoofdcoach van Feyenoord geleid. Hij deed dat onder toeziend oog van tientallen belangstellenden, waaronder ook veel aanwezige media. Zondagavond werd bekend dat Van Bronckhorst het seizoen afmaakt als eindverantwoordelijke, nadat Feyenoord na de met 3-0 verloren uitwedstrijd tegen PEC Zwolle afscheid nam van hoofdtrainer Fred Rutten.

Terwijl de basisspelers van het duel in Zwolle uitliepen en de reserves onder leiding van assistent-trainer Jean-Paul van Gastel een partijspel afwerkten, greep Van Bronckhorst de oefensessie voor een deel aan om individuele gesprekken te voeren met spelers. Zo sprak hij onder meer uitgebreid met aanvoerder Jordy Clasie.

Voor Van Bronckhorst ligt deze dagen de taak weggelegd om de spelersgroep zo optimaal mogelijk voor te bereiden op de play-offs, die Feyenoord de allerlaatste kans bieden zich te plaatsen voor Europees voetbal. Eerst wacht de ploeg aankomende donderdag de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen, waarbij de 106-voudig international voor het eerst als hoofdtrainer op de bank zal zitten. Drie dagen later volgt de return in De Kuip.

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen de Friezen is maandag van start gegaan. Kaarten voor dit duel zijn exclusief verkrijgbaar via Internet, vanaf € 10,00 per stuk. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang. Kijk voor alle informatie of om direct kaarten te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets.