Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord%20Galadiner

Eerste tafels Feyenoord Galadiner verkocht

Een week nadat de tafels voor het Feyenoord Galadiner in de verkoop zijn gegaan, zijn er al meer dan tien verkocht. Het traditionele Galadiner vindt dit jaar niet plaats in december, maar in de zomer én in het mooiste denkbare decor: De Kuip.
Een speciaal voor het Galadiner te bouwen VIP-deck vormt op donderdag 3 juli 2014 de exclusieve setting die uitzicht biedt op de grasmat en de tribunes van De Kuip. Zoals altijd is het Galadiner een combinatie van topentertainment, dineren op hoog niveau en een veiling. 
 
De opbrengst van de avond komt dit jaar ten goede aan twee goede doelen: de Feyenoord Foundation en de Giovanni van Bronckhorst Foundation, die beide het ontwikkelen van de jeugd als hoofddoel hebben. Met uw financiële steun zorgt u ervoor dat kinderen in de stad betere sport- en onderwijsmogelijkheden krijgen.
 
Zorg dus dat u erbij bent op deze bijzondere avond. Een tafel voor het Feyenoord Galadiner reserveert u voor € 4.900,- exclusief btw en biedt plaats aan twaalf personen. Indien gewenst nemen een Feyenoorder en zijn partner plaats aan uw tafel. Extra informatie over het Feyenoord Galadiner vindt u hier.