Fanshop
Fanshop
dvd%20legioen

Eerste Seizoensgeschenk 2014-2015 voor Aad van den Berg

Feyenoord-supporter Aad van den Berg heeft het eerste exemplaar in ontvangst genomen van het Seizoensgeschenk 2014-2015, dat komende week samen met het nieuwe Feyenoord Magazine wordt verstuurd aan alle leden van Het Legioen. Het geschenk van dit seizoen is de exclusieve dvd ‘Clubliefde’, met daarop een uitgebreide terugblik op het afgelopen seizoen van Feyenoord. Op de dvd zijn niet alleen alle hoogtepunten te zien van het vorige voetbaljaar, maar ook diverse extra’s, waaronder een reportage over de blinde supporter Van den Berg die een wedstrijd van Feyenoord beleefde vanaf de blindentribune.

Van den Berg kreeg de eerste dvd overhandigd door Gerard Meijer, die ambassadeur is van Het Legioen. Voor de supporter was dat een bijzonder moment. ‘Gerard is voor mij de constante factor bij Feyenoord, een boegbeeld van de club’, vertelde Van den Berg. ‘Bovendien is het bijzonder dat hij Legioennummer 1 heeft, terwijl ik 1001 heb.’

Hoewel Van den Berg blind is, kijkt hij er naar uit om de dvd thuis op te zetten. ‘Als ik het geluid hard zet, is het net alsof ik weer in De Kuip zit’, glimlachte hij. ‘Ik hoop wel dat de reportage over mij goed is gemonteerd, want ik kan op de tribune behoorlijk fanatiek zijn en dingen zeggen waar ik later spijt van heb.’

De dvd ‘Clubliefde’ wordt deze week samen met de nieuwe editie van Feyenoord Magazine verstuurd naar alle leden van Het Legioen. De traditionele seizoenspin wordt verstuurd met het derde nummer van Feyenoord Magazine van dit seizoen, dat eind september verschijnt.

Nog geen lid van Het Legioen? Meld je dan aan via www.feyenoord.nl/hetlegioen en ontvang de dvd ‘Clubliefde’ als welkomstgeschenk!

Bekijk hieronder in de videospeler een preview van de dvd ‘Clubliefde’.