Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey-realsoc-10

Eerste groepstraining voor Clasie en Kongolo

Jordy Clasie en Terence Kongolo hebben donderdagochtend hun eerste groepstraining van dit seizoen bij Feyenoord afgewerkt. Een dag nadat de internationals terugkeerden van een korte vakantie en in het laatste kwartier van de openingswedstrijd tegen Real Sociedad hun eerste speelminuten van deze voorbereiding maakten, sloten ze aan bij de selectie van trainer Fred Rutten, die op een warm Varkenoord kon rekenen op veel belangstelling van supporters.

Met de openingswedstrijd tegen de Spanjaarden (1-1) is er voor Feyenoord een einde gekomen aan de oefencampagne. Met de WK-gangers Clasie en Kongolo weer in de gelederen en de naderende terugkeer van Stefan de Vrij kan de ploeg zich volledig richten op de aanstaande voorronde Champions League duels met Besiktas. Woensdag 30 juli aanstaande wacht de eerste wedstrijd van het tweeluik. Die avond ontvangt Feyenoord de Turkse topclub in De Kuip, waar de wedstrijd om 20.00 uur begint.

Ter voorbereiding op de eerste officiële wedstrijd van dit seizoen werkt Feyenoord na de training van donderdag in elk geval nog twee openbare trainingen af. Morgen (vrijdag) is de selectie vrij, waarna de eerstvolgende training aanstaande zaterdag 26 juli plaatsvindt. Ook op maandag 28 juli wordt er getraind door Fred Rutten en zijn spelersgroep. Beide oefensessies op Varkenoord beginnen om 10.00 uur.

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Besiktas is in volle gang. Legioen Clubkaarthouders kunnen tot aanstaande zaterdag met voorrang een kaart kopen. Vanaf zaterdag zijn ook Clubkaarthouders in de gelegenheid om een kaart te kopen. Steun jij Feyenoord in de strijd om een plaats in de groepsfase van de Champions League? Kijk dan voor alle kaartverkoopinformatie op www.feyenoord.nl/tickets