Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
footgolf3

Eerste editie Feyenoord Business Magazine feestelijk gepresenteerd

Tijdens het Footgolftoernooi van de Feyenoord Business Club, afgelopen dinsdag, is het eerste nummer van het Feyenoord Business Magazine feestelijk gepresenteerd. Manager Sales Dennis van Keulen overhandigde het eerste exemplaar aan President-Commissaris Gerard Hoetmer (foto). Dit gebeurde onder luid applaus van de honderd aanwezige FBC-leden, die het nieuwe magazine meteen vol interesse doorbladerden.

Commercieel directeur Mark Koevermans noemt de introductie van het Feyenoord Business Magazine “een grote ontwikkeling”. ‘We zijn voortdurend bezig onze zakelijke dienstverlening te optimaliseren’, schrijft Koevermans in zijn voorwoord. ‘Dit nieuwe magazine, dat ik u vol trots presenteer, is daar een voorbeeld van. Behalve online laten we ook offline van ons horen met een heerlijk leesbare glossy.’

Interviews en achtergrondverhalen

In het eerste nummer van het Feyenoord Business Magazine is onder andere een groot interview te lezen met President-Commissaris Gerard Hoetmer. Feyenoords nieuwe president-commissaris vertelt onder meer over zijn ervaring in het bedrijfsleven, zijn liefde voor Feyenoord en de manier waarop hij de club gaat leiden. Ook bevat het magazine achtergrondverhalen over het Feyenoord Galadiner en de totstandkoming van de deal tussen Feyenoord en Heineken. Daarnaast wordt er via (beeld)reportages aandacht besteed aan de uiteenlopende activiteiten van de Feyenoord Business Club. 

De artikelen over de zakelijke ontwikkelingen rondom Feyenoord worden afgewisseld met interessante bedrijfsreportages, waarin leden van de Feyenoord Business Club meer vertellen over hun bedrijf. In deze eerste editie stellen in totaal negen ondernemingen zich via deze verhalen voor aan een groter publiek. 

Verspreiding

Het Feyenoord Business Magazine is het officiële zakelijke magazine van Feyenoord en wordt verspreid in een oplage van 2.000 exemplaren onder de leden van de Feyenoord Business Club, overige zakelijke relaties en stakeholders van de club. FBC-leden ontvangen het magazine uiterlijk volgende week per post. 

Bent u geen FBC-lid maar wilt u het Feyenoord Business Magazine wel graag lezen, of wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden? Alle informatie over het Feyenoord Business Magazine vindt u hier