Fanshop
Fanshop
Foto%20BusinessRun

Doe mee aan de Feyenoord BusinessRun!

Hoe kun je zowel zakelijk als sportief bezig zijn en tegelijkertijd het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation steunen? Het klinkt onmogelijk, maar er is een antwoord: de Feyenoord BusinessRun op woensdag 25 mei 2016!

De BusinessRun is onderdeel van de Feyenoord Foundation FunRun en geeft u de kans om samen met collega’s, relaties of zakenpartners een sportieve uitdaging aan te gaan voor het goede doel. En wat voor een uitdaging: vijf of tien kilometer hardlopen door en om De Kuip! Het parcours loopt langs Varkenoord, de Coen Moulijnweg, de trappen van vak S op en via de spelerstunnel langs het heilige gras om vervolgens te finishen voor de monumentale Olympiazijde van De Kuip: een ervaring om nooit te vergeten!

Voor de BusinessRun wordt u met een hapje en een drankje ontvangen in de Van Beuningenzaal,. Om 19:30 uur start de vijf kilometer, de tien kilometer drie kwartier later, om 20:15. Na afloop bent u weer van harte welkom in de Business Lounge in de Van Beuningenzaal. Uiteraard is het ook mogelijk een eigen ontvangst te organiseren in uw eigen Business Unit. Iedere deelnemer krijgt een medaille uitgereikt en ieder team wordt vastgelegd door een professionele fotograaf. En we laten u en uw team natuurlijk niet in het hemd staan, dus we steken alle atleten in een uniek FunRun-shirt en zorgen voor parkeerplekken bij De Kuip. Na afloop krijgt u de looptijden van u en uw team in een overzicht met de andere Businessteams te zien.

De BusinessRun van de Feyenoord Foundation FunRun leent zich prima voor relatiemarketing. Het is  een sportief dagje uit met collega’s en biedt tegelijkertijd de kans om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn. Businessteams zijn welkom vanaf 17:00 uur in de Van Beuningenzaal of de Business Units op 25 mei 2016.

Een Businessteam bestaat uit vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam en Feyenoord heeft het makkelijk gemaakt om geld op te halen voor de goede doelen dankzij het Feyenoord donatieplatform waar u een eigen pagina op kunt aanmaken.

Alle teamleden krijgen:

 • Startnummers, spelden en tijdregistratie
 • Per team twee parkeerkaarten
 • Toegang tot de Business Lounge Olympiazijde
 • 1 consumptie
 • Bittergarnituur
 • Officiële Feyenoord Foundation FunRun-medaille
 • Origineel shirt van de Feyenoord Foundation FunRun met Feyenoord- en Adidas-logo
 • Teamfoto in Stadion De Kuip

Uw bedrijf ontvangt: 

 • Startpakketten die persoonlijk worden langsgebracht één week voor het evenement
 • Per team toegangsbandjes voor de Business Lounge (Van Beuningenzaal)
 • Naamsvermelding van het bedrijf op de Feyenoord Foundation FunRun-website wanneer uw bedrijf minimaal €200,- heeft opgehaald via de bedrijfsdonatiepagina.

Wij verheugen ons op uw deelname en hopen samen zoveel mogelijk geld op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation.

Inschrijven kan via onderstaande link.

Feyenoord BusinessRun