Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Esporters

Feyenoord Esports maakt zich op voor eDivisie Finals

Feyenoords Esporters Julian van den Berg en Collin Dekkers beginnen zondag aan de finalerondes van de eDivisie Finals. De Finales worden op 5 juni in het MECC te Maastricht gespeeld, waar acht teams om het landskampioenschap gaan strijden.

Julian en Collin starten zondag tegen de Esporters van N.E.C. en zullen Feyenoord vanaf de kwartfinales vertegenwoordigen. Naast eeuwige roem staat er ook nog € 50.000 prijzengeld, de kampioenschaal en tickets voor FIFAe World Cup Playoffs op het spel in Maastricht. Hiervoor dient Feyenoord finalisten Vitesse, PSV, FC Twente, AZ, N.E.C., RKC Waalwijk en sc Heerenveen achter zich te laten.

Route naar Finals
De laatste speelronde van de reguliere was een spannende, met veel wisselingen op de virtuele ranglijst. Feyenoord Esports speelde in de voorlaatste speelronde tegen Twente Esports, dat op dat moment derde stond. Collin en Julian piekten op het juiste moment en wonnen overtuigend met 4-1 van de Tukkers. In de laatste speelronde werd FC Utrecht Esports met 5-2 verslagen en zo werd de derde plek voor Feyenoord Esports definitief vastgesteld.

Volg Feyenoord Esports
Mis niets van de laatste Feyenoord-updates tijdens de eDivisie Finals en volg Feyenoord Esports op Instagram.