Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
Feyenoord 1

Vilhena terug op trainingsveld

Vrolijk betrad Tonny Vilhena donderdagochtend het trainingsveld op 1908. De linkermiddenvelder is met een opperbest gevoel teruggekeerd van het Nederlands elftal, dat zich deze week als groepswinnaar plaatste voor de eindronde UEFA Nations League. Vilhena had als invaller een aandeel in de goede resultaten tegen wereldkampioen Frankrijk (3-0) en Duitsland (2-2).

Internationals
Behalve Vilhena waren ook Justin Bijlow, Ramón Ten Hove, Dylan Vente en Mo El Hankouri weer van de partij in Rotterdam-Zuid, na hun verblijf bij diverse nationale jeugdteams. Renato Tapia (Peru) en Nicolai Jørgensen (Denemarken) waren nog afwezig. Robin van Persie begon met een binnenprogramma en meldde zich later op het veld, waar hij apart van de groep trainde.

Team Rood vs. Team Blauw
Aan spirit en plezier geen gebrek, op de laatste openbare training op weg naar de competitiehervatting van zondag. Drie dagen voor Feyenoord – FC Groningen ging het er bij de partijspellen op het koude 1908 zo fanatiek aan toe dat beide teams een beslissende ronde wilden om tot een definitieve winnaar te komen. Uiteindelijk schoot Luis Sinisterra het blauwe team naar de winst en dat werd gevierd ook, zo is te zien in de Stories op het Instagram-account van Feyenoord.

Kom zondag naar De Kuip!
Feyenoord hoopt zondag de uitstekende serie in thuiswedstrijden (vijf gespeeld, vijf gewonnen) door te trekken tegen FC Groningen. Kom je ook naar De Kuip? Snel en eenvoudig kaarten bestellen voor zondag kan hier.