Fanshop
Fanshop
_MG_4889

Dit weekend korting op presentatiepakken in Fanshops

Supporters die dit weekend een bezoek brengen aan een van de Feyenoord Fanshops, kunnen profiteren van een fraaie kortingsactie op de presentatiepakken. Deze pakken van de spelers (blauw/oranje) en de staf (zwart) zijn dan verkrijgbaar met een korting van € 20,-. Deze actie geldt alleen op zaterdag 24 oktober en zondag 25 oktober.

Alle informatie over en de prijzen van de blauw/oranje presentatiepakken vind je hier. Ben je geïnteresseerd in de zwarte outfits? Daar kom je alles over te weten via deze link. Beide presentatiepakken zijn zowel in senior als kids maten verkrijgbaar.

Fanshops dit weekend geopend
Alle vier de vestigingen van de Feyenoord Fanshops zijn dit weekend geopend. Een bezoek aan een van de clubwinkels (waarvan twee bij De Kuip) is daardoor prima combineren met de training van de eerste selectie (zaterdag 10.30 uur op Varkenoord) of de thuiswedstrijd tegen AZ (zondag, aanvang 16.45 uur).

Feyenoord – AZ
De clubwinkels bij De Kuip openen zondag hun deuren vanaf 13.45 uur, tot een uur na afloop van de wedstrijd. De Fanshop op station Rotterdam Centraal is van 8.30 uur s’ochtends tot 21.00 uur ’s avonds geopend, terwijl supporters van 9.30 uur tot 18.00 uur terecht kunnen in de Fanshop op de Coolsingel in het centrum van de stad.

Het complete overzicht van de openingstijden vind je hier.