Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Dirk%20Kuyt%20Testimonial

Dirk Kuyt Testimonial: Ben jij er ook bij?

Dirk Kuyt speelt op zondag 27 mei aanstaande zijn afscheidswedstrijd in De Kuip. In het stadion waar hij Feyenoord een jaar geleden naar de landstitel schoot en zijn laatste wedstrijd als profvoetballer speelde komen veel (oud-) topvoetballers Kuyt een groots afscheid gunnen. Zorg dat je dit bijzondere duel niet mist!

Kom ook naar De Kuip!
Bij de Dirk Kuyt Testimonial komen drie teams in actie in De Kuip - een mix van het huidige en ’oude’ Feyenoord, een selectie van Oranjespelers van vooral de WK’s van 2010 en 2014 én de ’Vrienden van Dirk’.

Klik hier om direct kaarten te kopen voor de afscheidswedstrijd van Kuyt. De opbrengst gaat volledig naar de drie goede doelen die aan de afscheidswedstrijd zijn gekoppeld: de Dirk Kuyt Foundation, de Feyenoord Foundation en Support Casper. Meer informatie over de kaartverkoop, beschikbare vakken en prijzen vind je op www.feyenoord.nl/kuyt.

Rentree
Bij de Dirk Kuyt Testimonial maken onder meer Rick Karsdorp, Terence Kongolo en Eljero Elia hun rentree in De Kuip. Spelers uit het kampioensteam van vorig jaar, die zodoende alsnog de kans krijgen om afscheid te nemen van de Feyenoord-supporters. Verder zijn grote voormalig Feyenoorders als Salomon Kalou en Jerzy Dudek aanwezig, terwijl ook huidig hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst speciaal voor Kuyt zijn voetbalschoenen weer aantrekt.

Een unieke dag, tal van grote Feyenoorders en (voormalig) topvoetballers uit diverse generaties op een veld en Kuyt nog één keer in actie op het heilige gras van De Kuip… Dat wil je toch niet missen?