Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Kuyt kijkt uit naar mini-Klassieker op Varkenoord

Feyenoord Onder 19 kan aanstaande maandag in een rechtstreeks gevecht de koppositie overnemen van concurrent Ajax Onder 19. Trainer Dirk Kuyt blikt in Studio Feyenoord vooruit op de mini-Klassieker op Varkenoord, die om 16:00 uur begint.

‘Wedstrijden als deze zijn enorm belangrijk voor de ontwikkeling van onze talenten,’ aldus Kuyt, die bezig is aan zijn eerste seizoen als trainer van Feyenoords hoogste jeugdteam. ‘We spelen nog vier finales, te beginnen met die van komende maandag. We zullen de wedstrijd met beide handen aangrijpen om het maximale resultaat te behalen.’

Feyenoord Onder 19 heeft met nog vier duels te gaan alles in eigen hand in de titelrace. Wil je onze talenten steunen? De mini-Klassieker op Varkenoord is maandag vrij toegankelijk. Kun je er niet bij zijn? Bekijk de wedstrijd dan live op het officiële YouTube-kanaal van Feyenoord.

In Studio Feyenoord vertelt Kuyt over werken met jonge spelers en gaat hij ook in op zijn persoonlijke ontwikkeling als trainer. De hele uitzending bekijk je in de videospeler.